Om oss - villkor för användning

Asienguiden är en Internettjänst som varit tillgänglig sedan 1999. Här finns bl.a. artiklar, bilder och kartor rörande främst destinationer i Asien. Vi strävar efter att hålla informationen på våra sidor uppdaterad och korrekt. Asienguiden tar ej ansvar för eventuella skador och kostnader som kan uppkomma p.g.a. användningen av dessa sidor.

Asienguiden har också länkar till andra sajter – det är alla sidor som inte har en adress som börjar på http://www.asienguiden.se/ . Vi strävar efter att länka till sajter som kan ge ett mervärde till Asienguiden, vi tar dock inget ansvar för innehållet eller användningen av dessa sidor. En del av dessa länkar är till företag som säljer flygresor, hotellövernattningar samt andra resetjänster. Asienguiden kan inte hållas ansvarig för någon skada eller kostnad som inträffat p.g.a. en affär med företag länkat från Asienguiden. Asienguiden bedriver ingen resebyråverksamhet. Asienguiden.se använder cookies bl a för att kunna kontrollera antalet besökare på webbplatsen.

Genom att använda Internettjänsten http://www.asienguiden.se/ godkänner och accepterar du ovanstående villkor och regler. Om du inte godkänner villkoren ovan vänligen använd dig inte av denna tjänst.

Om du vill meddela fel eller synpunkter angående Asienguiden eller länkade sajter, vänligen kontakta info@asienguiden.se

Hawa Mahal i Jaipur, Indien